Waarom kiezen voor Flanders Ski

100% veilig op skivakantie

Nu, meer dan ooit, wil je zekerheid. Kan ik veilig op reis?  Volmondig ja! Flanders Ski, dat is 25 jaar expertise, en 24/7 bereikbaar tijdens jouw skivakantie. 

Toch nieuwe lockdown? Wij zorgen voor je!

Boeken met een bang hartje? Schrik voor een eventuele nieuwe lockdown? Hoeft niet! Wie er ook de grenzen of gebieden sluit, Flanders Ski bied je steeds een oplossing. Je kan dus met een gerust hart boeken en uitkijken naar een vakantie zonder zorgen!

 

Focus op de klant (zelfs nóg meer in deze bijzondere tijden)

Bijzondere tijden vragen om bijzondere service. Gelukkig is net die klantgerichtheid al 25 jaar lang één van onze troeven. Dankzij de persoonlijke aanpak van Flanders Ski kan je ook nu onbezorgd uitkijken naar een vakantie vol familiepret, skiplezier en een goede hotelservice.

 

Optimale samenwerking met onze hotels

Wist jij dat wij bij Flanders Ski onze hotels eigenhandig selecteren en de hoteleigenaars persoonlijk kennen? Wij houden overal een vinger aan de pols, de hotels geven ons informatie uit eerste hand. In onzekere tijden zoals deze maakt dit het voor Flanders Ski mogelijk om haar klanten tóch zekerheden te bieden. 

Eerlijke en duidelijke informatie en communicatie

Flanders Ski houdt het graag helder en duidelijk. Zo hebben wij het graag, zo hebben ook onze klanten het graag. Wat er ook gebeurt, we brengen je onmiddellijk op de hoogte.

 

Voortdurende evaluatie en verbetering van onze diensten

“Elk nadeel heb z’n voordeel”. Een bekende uitspraak van Johan Cruijff, die zeker ook in deze tijden geldt. Elk jaar opnieuw, al 25 jaar lang, tillen we onze service naar een hoger niveau. Corona bracht ons in een nog hogere fase van alertheid. Meer dan ooit zorgen we voor onze klanten. Op Flanders Ski kan je blijven rekenen.

 

Onze gekende Troeven

-          Persoonlijk geselecteerde kindvriendelijke wellness hotels

-          Hotels gelegen aan de skiliften / dicht aan de skipistes

-          Sneeuwzekere en hoofdzakelijk hooggelegen skigebieden

-          Reispakket inclusief skipas

-          Ervaren Nederlandstalige skileraars

-          Nederlandstalige kidsclubbegeleiding

 

top