Superdeals!

Boek hier je skireis
aan de
scherpste prijzen


Kom in de sfeer
met onze hotelvideo's!


Klik hier


Waarom kies jij voor Flanders Ski…

Ontdek het in deze video.


Skiperiodes

U kan bij ons terecht voor skireizen tijdens de volgende schoolvakanties. Daarnaast bieden we ook een ruim aanbod aan shortski's.

KERST
NIEUWJAAR
KROKUS
PASEN
SHORTSKI

Klaar om van de berg te glijden?

Of nog een klein duwtje in de rug nodig?

...
Een woord is een woord. Als Flanders Ski zegt 'aan de skipistes', dan kun je daar van op aan..
lees meer
...
We houden het niet langer geheim: wij bij Flanders Ski houden van wellness!
lees meer
...
Een skipas is jouw toegangsbewijs tot de skiliften en pistes in het skigebied.
Wat onze skiërs zeggen

Gezellig skigebied: Italiaanse sfeer en ideaal voor gezinnen. Voldoende mogelijkheden voor beginnende en gevorderde skiërs.

Francis H. uit Westmeerbeek - Boscone Suite Hotel Italië

De begeleiding is top! Discreet aanwezig maar beschikbaar wanneer nodig. Alison en Dave voelen perfect aan wat leeft in de groep en wat nodig is.

Daphné G. uit Hamme

Tweede maal in Nock resort , dus we zijn overtuigd van het hotel. De begeleiding deed wederom hun uiterste best om het naar onze zin te maken , en is hier zeker in geslaagd. Een fijn team van moni's en onze dochter was zeer onder de indruk van haar skileraar, de jongste van de bende.

Pieter V.S. uit Wijgmaal - Hotel Nock Resort Oostenrijk

Heel fijn hotel, zeer vriendelijke bediening, mooie en goed uitgeruste kamer, leuk binnenplein voor de kinderen, prima buffet met voldoende groenten. Toffe skimonitoren met de juiste klik voor elk kind. Heel vriendelijke reisleider en monitorengroep. Namiddag skibegeleiding voor de gevorderden werd ook zeer gesmaakt door onze oudste zoon. Genoeg mogelijkheden voor elk skiniveau, mooie pistes, goede eetgelegenheid op de piste. Fijne dagindeling met mogelijkheid vroeg te eten en op tijd bed in te gaan.

Marnix A. uit Grote Brogel - Boscone Suite Hotel Italië

De skilessen, skibegeleiding en ook de kidsclub waren super. Prima service! hotel was top! Culinair heel goed. Wellness en zwembad een pareltje! skigebied ideaal voor families.

Barabara D. uit Waregem
Helemaal van je ski’s geblazen?
top