Flanders Ski
Vergund reiskantoor met advies
Hotels
Puur genieten van wellness
Skigebieden
Skiplezier in sneeuwzekere skigebieden
Hotels
Op zoek naar culinaire verfijning?
Vervoer
Vliegreizen naar de Italiaanse Alpen

Ontvang onze nieuwsbrief

Winter 2013 - 2014

ZOEK & BOEK

Skivakantie vliegtuig

Vandaag de dag kiezen meer en meer mensen om op skivakantie te gaan met het vliegtuig

De grootste reden is dat ze snel en uitgerust aankome op hun wintersport bestemming. U hoeft niet meer de ganse nacht in de bus te zitten en u komt dezelfde dag nog aan in uw hotel waar u kan genieten van een heerlijke maaltijd een een zalige nachtrust. De volgende dag staat u fris en uitgerust op de skilatten en start uw wintersport vakantie.
 
skivakantie vliegtuigAls u op skivakantie gaat met het vliegtuig samen met Flanders Ski dan vliegt u met Ryanair en vertrekt u ofwel in Charleroi ofwel in Eindhoven. En u land in Bergamo of Treviso afhankelijk van de gewenste ski bestemming die u geboekt heeft.
 
De uurregeling voor het vervoer met het vliegtuig staat duidelijk uitgelegd op onze website onder de rubriek vliegreizen. Ook wanneeer u kiest om met het vliegtuig op skivakantie te gaan moet u rekening houden met de bagageregeling waarvan u ook de informatie kan terugvinden onder de rubriek vliegreizen.
 
Via onze organisatie kan u facultatief gebruik maken van onze airportservice. U wordt afgehaald aan uw woonplaats en naar de luchthaven gebracht. Enkele dagen voor uw vertrek op skivakantie met het vliegtuig ontvangt u een mail met de nodige informatie aangaande de vervoorregeling.
 
Eťnmaal aangekomen in Bergamo of Treviso bieden wij u het vervoer aan naar uw hotel. Aan het einde van uw skivakantie brengt Flanders Ski u veilig en comfortabel terug naar de luchthaven waar u voordien geland bent.
 
Ook voor onze shortski vakanties is de keuze voor het vliegtuig enorm toegenomen. Voor dergelijke minitrips heeft u uiteraard al minder bagage bij en verliest u met het vliegtuig de minste tijd naar uw skibestemming. Bij uw terugkeer naar huis komt u dezelfde dag aan wanneer u vertrekt en kan u de volgende dag uitgerust terug aan het werk gaan.
 
De prijs om met het vliegtuig op skivakantie te gaan is helemaal niet duurder dan dat u met de bus reist.