Flanders Ski
Vergund reiskantoor met advies
Hotels
Puur genieten van wellness
Skigebieden
Skiplezier in sneeuwzekere skigebieden
Hotels
Op zoek naar culinaire verfijning?
Vervoer
Vliegreizen naar de Italiaanse Alpen

Ontvang onze nieuwsbrief

Winter 2013 - 2014

ZOEK & BOEK

Shortski

shortski vakanties Flanders Ski

Flanders Ski biedt een Shortski vakanties aan met auto, bus of vliegtuig naar sneeuwzekere skigebieden in Frankrijk, Oostenrijk, ItaliŽ, Zweden en Zwitserland. 

Voor iedereen die graag voor een korte periode wenst te gaan skiŽn of te snowboarden. Heeft u maar een paar dagen vrijaf en u wenst toch te genieten van een shortski naar de bergen neem dan zeker eens een kijkje in ons aanbod.
 
In ons shortski vakantie programma kan u kiezen uit reizen van 4 dagen, 5 dagen of 6 dagen. U heeft de keuze uit shortski met auto, shortski met bus en shortski met vliegtuig. Wenst u graag in groep te gaan? Geen enkel probleem. Flanders Ski regelt ook op maat samengestelde shortski reizen voor groepen (incentives). U kiest uw favoriete wintersport bestemming en wij regelen alles voor u.
 
Kiest u om met de bus te reizen dan voorzien wij comfortabele slaapbussen en bieden wij u een ontbijt aan bij aankomst. Indien u niet graag met de bus of eigen wagen gaat dan is er ook een mogelijkheid om met het vliegtuig te reizen. Het voordeel om met het vliegtuig om shortski te gaan is dat u snel op uw ski bestemming bent en dat u uitgerust toekomt.
 
Onze hotels van onze shortski bestemmingen bevinden zich aan de skiliften en aan de skipistes, zodat je geen seconde skigenot verliest.